Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 27.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de bucatar II
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 27.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de muncitor necalificat.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul din data de 27.12.2018 pentru postul vacant de bucatar II.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul din data de 27.12.2018 pentru postul vacant muncitor necalificat – Bloc alimentar.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 20.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical principal de radiologie.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 20.12.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti medicali de radiologie.
Concurs 1 post vacant de auditor I, Tematica, bibliografie si fisa postului.
Concurs 2 posturi temporar vacante de registratori medicali debutanti. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 2 posturi vacante de registratori medicali principali. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Centralizator cu rezultatele probei interviu la concursul organizat in data de 20.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical de radiologie.
Centralizator cu rezultatele probei interviu la concursul organizat in data de 20.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical principal de radiologie.
Centralizator cu rezultatele probei practice la concursul organizat in data de 20.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical de radiologie.
Centralizator cu rezultatele probei practice la concursul organizat in data de 20.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical principal de radiologie.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 19.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical.
Centralizator cu rezultatele probei interviu la concursul organizat in data de 19.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical.
Centralizator cu rezultatele probei practice la concursul organizat in data de 19.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical.
Centralizator cu rezultatele probei practice la concursul organizat in data de 19.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data de 19.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul din data de 18.12.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de infirmiere debutante.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul din data de 18.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de ingrijitoare.
Centralizator cu rezultatele probei interviu la concursul organizat in data de 18.12.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de infirmiere debutante.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de infirmiere debutante.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul pentru ocuparea postului vacant de ingrijitoare.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data de 18.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical principal de radiologie + baremul de corectare
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data de 18.12.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti medicali de radiologie + baremul de corectare.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul de asistent medical generalist din data de 19.12.2018.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul de asistenti medicali principali de radiologie din data de 18.12.2018
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul de asistenti medicali de radiologie din data de 18.12.2018
Rezultatul verificarii dosarelor de insriere la concursul de ingrijitoare
Rezultatul verificarii dosarelor de insriere la concursul de infirmiere debuntante
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 11.12.2018 de asistent medical de igiena si sănătate publica
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 11.12.2018 de asistent medical dietetica.
Concurs 4 posturi vacante de infirmiere debutante, Tematica, bibliografie si fisa postului.
Concurs 3 posturi vacante de asistenti medicali de radiologie, Tematica, bibliografie si fisa postului.
Concurs 1 post de muncitor necalificat, Tematica, bibliografie si fisa postului.
Concurs 1 post vacant de ingrijitoare, Tematica, bibliografie si fisa postului.
Concurs 1 post vacant de bucatar II, Tematica, bibliografie si fisa postului.
Concurs 1 post vacant de asistent medical principal radiologie, Tematica, bibliografie si fisa postului.
Concurs 1 post vacant de asistent medical generalist, Tematica , bibliografie si fisa postului.
Concurs 1 post vacant de asistent medical de igiena si sanatate publica, Tematica, bibliografie.
Concurs 1 post vacant de asistent medical de dietetica, Tematica si bibliografie.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul din data de 11.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical specialitatea igiena si sanatate publica.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul din data de 11.12.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical specialitatea dietetica.
Sustinere proba scrisa la concursul de medic ultimu an cardiologie.
Sustinere proba scrisa la concursul de medic specialist psihiatrie.
Sustinere proba scrisa la concursul de medic specialist medicina de laborator.
ANUNT SUSPENDARE CONCURS DE ASISTENTI MEDICALI DE RADIOLOGIE.
Rezultatul verificarii dosarelor de concurs pentru ocuparea postului vacant de medic specialist – psihiatrie.
Rezultatul verificarii dosarelor de concurs pentru ocuparea postului vacant de medic rezident ultimul an – cardiologie.
Rezultatul verificarii dosarelor de concurs pentru ocuparea postului vacant de medic specialist medicina de laborator.
Concurs 1 post de medic specialist specialitatea psihiatrie. tematica bibliografie.
Concurs 1 post de medic specialist specialitatea medicina de laborator si 1 post de medic rezident ultimul an specialitatea cardiologie. Tematica bibliografie.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul din data de 26.09.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical debutant de radiologie.
Caiet de sarcini pentru servicii de audit AntarcticPharma iunie 2018.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul din data de 24.09.2018 pentru ocuparea posturile vacante de asistenti medicali de radiologie.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul din data de 24.09.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical debutant de radiologie.
Rezultatul verificarii dosarelor inscrise la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti medicali – Lab. radiologie si imagistica.
Rezultatul verificarii dosarelor inscrise la concursul pentru ocuparea postului vacant de asistent medical debutant- Lab. radiologie si imagistica.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 13.09.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical debutant.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 13.09.2018 pentru ocuparea postului temporar vacant de asistent medical debutant.
Centralizator cu rezultate finale la concursul din data de 12.09.2018 pentru ocuparea postului de asistent medical.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul din data de 11.09.2018 pentru ocuparea unui post vacant de asistent medical debutant gen.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul din data de 11.09.2018 pentru ocuparea unui post temporar vacant de asistent medical deb.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul din data de 10.09.2018 pentru ocuparea unui post vacant de asistent medical generalist.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 05.09.2018 pentru posturile vacante si temporare de infirmiere debutante.
Rezultatul verificarii dosarelor la concursul din data de 11.09.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical debutant.
Rezultatul verificarii dosarelor la concursul din data de 11.09.2018 pentru ocuparea postului temporar vacant de asistent medical debutant.
Rezultatul verificarii dosarelor la concursul din data de 10.09.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical.
Concurs Director Financiar-Contabil.
Concurs 3 posturi vacante de asistenti medicali de radiologie. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 1 post vacant de asistent medical debutant de radiologie. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Rezultatul verificarii dosarelor la concursul organizat in data de 03.09.2018 pentru postul temporar vacant de infirmiera debutanta.
Rezultatul verificarii dosarelor la concursul organizat in data de 03.09.2018 pentru posturile vacante de Bucatar II.
Rezultatul verificarii dosarelor la concursul organizat in data de 03.09.2018 pentru posturile vacante de infirmiere debutante.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data de 03.09.2018 pentru posturile vacante si temporare de infirmiere debutante.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data de 03.09.2018 pentru postul vacant de bucatar II.
Centralizator cu rezultatele la contestatia depusa la proba scrisa la concursul din data de 03.09.2018 pentru posturile vacante de infirmiere debutante.
Rezultatele verificarii dosarelor la concursul organizat in data de 20.08.2018 de muncitor necalificat
Centralizator proba scrisa la concursul de muncitor necalificat
Centralizator cu rezultatele finale la concursul de muncitor necalificat.
Concurs 1 post vacant de muncitor necalificat- Bloc alimentar. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 1 post temporar vacant de asistent medical debutant. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 1 post temporar vacant de infirmiera debutanta. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 1 post vacant de asistent medical debutant. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 1 post vacant de asistent medical. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 1 post vacant de ingrijitoare. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 3 posturi vacante de infirmiere debutante. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Examen pentru promovarea asistentilor medicali pentru sfarsitul perioadei de debutant in cadrul spitalului.
Concurs 2 posturi vacante de bucatari II – Bloc alimentar. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul de telefonista.
Centralizator proba scrisa la concursul de telefoniste.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul de electrician IV.
Centralizator rezultate finale la concursul de registratori med. deb.
Centralizator rezultate finale la examenul de biolog specialist.
Centralizator la interviu la concursul organizat in data de 08.08.2018 de registratori med. deb.
Centralizator proba practica la concursul organizat in data de 08.08.2018 de registratori med. deb.
Rezultatele verificarii dosarelor la concursul organizat in data de 09.08.2018 de muncitor calificat – electrician II.
Rezultatele verificarii dosarelor la concursul organizat in data de 09.08.2018 de muncitor calificat – instalator II.
Rezultatele verificarii dosarelor la concursul organizat in data de 09.08.2018 de telefoniste II.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 06.08.2018 de biochimist specialist.
Centralizator cu rezultatele probei practice la concursul organizat in data de 06.08.2018 de biochimist specialist.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul de registratori med. deb. organizat in data de 06.08.2018.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data de 02.08.2018 de biochimist specialist.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul organizat in data de 06.08.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de registratori medicali debutanti.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul de asistenti medicali de laborator.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de biologi debutanti, biochimisti si biochimisti si biologi specialisti.
Concurs 6 posturi vacante de registratori medicali debutanti in cadrul spitalului. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 2 posturi vacante de muncitori calificati- telefonista II – Serviciu Tehnic. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 1 post vacant de muncitor calificat- instalator II – Serviciu Tehnic. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 1 post vacant de muncitor calificat- electrician IV – Serviciu Tehnic. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 1 post vacant de biochimist specialist. Tematica, bibliografie.
Concurs 1 post vacant de biochimist. Tematica, bibliografie.
Concurs 1 post vacant de biolog specialist. Tematica, bibliografie.
Concurs 2 posturi vacante de biolog debutant.Tematica, bibliografie.
Rezultat final la examenul organizat in data de 25.06.2018 in cadrul Compartimentului de audit – Auditor I
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul din data de 05.07.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti medicali de laborator.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data de 05.07.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti medicali de laborator.
Centralizator cu rezultatele probei practice la concursul de asistenti medicali de laborator.
Rezultatul verificarii dosarelor de insriere la examenul de auditor I.
Concurs 1 post vacant de auditor gradul I – Comp. Audit. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 6 posturi vacante de asistenti medicali de laborator in cadrul Laboratorului de Analize Medicale. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Anunt suspendare concurs
Concurs 1 post vacant de cercetator. stiintific- medic specialist, specialitatea boli infectioase, in cadrul Necleului de cercetare stiintifica boli infectioase. Tematica concurs.
Concurs 2 posturi telefoniste. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 4 posturi asistenti medicali debutanti radiologie.Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 5 posturi registratori medicali debutanti.Tematica, bibliografie, fisa postului.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere pentru postul de asistent medical debutant de laborator.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere pentru posturile de asistenti medicali debutanti generalisti.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere pentru posturile de asistenti medicali generalisti.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere pentru posturile de infirmiere debutante.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere pentru posturile de ingrijitoare.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 23.04.2018 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical debutant de laborator.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data de 23.04.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti medicali debutanti generalisti.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data de 23.04.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti medicali generalisti.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data de 24.04.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de infirmiere debutante.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data de 24.04.2018 pentru ocuparea posturilor vacante ingrijitoare.
Centralizator cu rezultatele verificarii dosarelor pentru muncitori necalificati.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 25.04.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti medicali debutanti generalisti.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 25.04.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti medicali generalisti.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 26.04.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de ingrijitoare.
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 26.04.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de infirmiere debutante .
Centralizator cu rezultatele finale la concursul organizat in data de 27.04.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de muncitor necalificat .
Proces verbal examen director ingrijiri.
Proces verbal examen director medical.
Concurs 11 posturi infirmiere debutante.Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 7 posturi asistenti medicali generalisti.Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 3 posturi ingrijitoare.Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 2 posturi asistenti medicali debutanti generalisti.Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 1 post asistent medical debutant laborator .Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 2 posturi muncitori necalificati.Tematica, bibliografie, fisa postului.
Examen promovare asistenti medicali.
Examen promovare infirmiere.
Proces verbal validare examen director medical
Proces verbal validare examen director ingrijiri
Anunt concurs Comitet Director
Centralizator cu rezultatul final la examenul din 01.02.2018 pentru postul de Economist IA.
Centralizator proba scrisa la examenul din 01.02.2018 pentru postul de Economist II.
Centralizator proba scrisa la examenul din 01.02.2018 pentru postul de Economist IA.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul din data de 01.02.2018 pentru ocuparea postului vacant de economist II.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul din data de 01.02.2018 pentru ocuparea postului vacant de economist IA – Managementul Calitatii.
Concurs medici specialisti ATI
Concurs 4 posturi vacante de ingrijitoare – Spital. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 1 post temporar vacant de infirmiera debutanta – Sectia I HIV-SIDA. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 2 posturi vacante de registratori medicali debutanti – Cam. garda. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 3 posturi vacante de brancandieri – Spital. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 2 posturi vacante de infirmiere debutante – Cam. garda. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 1 post vacant de Economist IA – Serviciu Achizitii, Aprovizionare,Transport. Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 1 post vacant de Economist IA – Serviciu de Management al Calitatii, Tematica, bibliografie, fisa postului.
Concurs 1 post vacant de Economist II – Serviciu Financiar-Contabilitate. tematica, bliografie, fisa postului.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul din data de 22.01.2018 pentru posturile temporar vacante de infirmiere – Sectia I.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul din data de 22.01.2018 pentru posturile vacante de ingrijitoare.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul din data de 23.01.2018 pentru ocuparea posturilor de brancandieri in cadrul spitalului.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul din data de 22.01.2018 pentru posturile vacante de infirmiere – Camera de garda.
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul din data de 25.01.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de registratori medicali debutanti – Camera de garda.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data de 22.01.2018 pentru posturile vacante de ingrijitoare in spital.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data de 22.01.2018 pentru postul temporar vacant de infirmiera debutanta in cadrul Sectiei I .
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data de 22.01.2018 pentru posturile vacante de infirmiera debutanta in spital.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data 23.01.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de brancandieri in spital.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data 25.01.2018 pentru ocuparea posturilor vacante de registratori medicali debutanti – Camera de Garda.
Centralizator cu rezultatele probei scrise la concursul organizat in data 25.01.2018 pentru posturile de infirmiere debutante in spital.
Centralizator cu rezultatele probei interviu la concursul organizat in data de 26.01.2018 in spital.
Centralizator cu rezultatele la concursul organizat in data de 26.01.2018 pentru posturile de brancandieri in spital.
Centralizator cu rezultatele probei interviu la concursul de registratori medicali debutanti organizat in data de 29.01.2018 in spital.
Centralizator cu rezultatele la concursul organizat in data de 29.01.2018 pentru posturile de registratori medicali debutanti in spital.
Concurs medic specialist oftalmologie
Concurs medici specialisti boli infectioase
Rezultatul verificarii dosarelor de inscriere la concursul pentru ocuparea postului de muncitor necalificat din data de 17.01.2018
Centralizator cu rezultatele la examenul din data de 17.01.2018 in cadrul Blocului alimentar.