Multumim pentru participarea la Webinarului din 23 Iulie 2020!
In cadrul acestuia au audiat 487 de persoane pe platforma Webex Cisco, medici de diferite specialitati si s-au inregistrat peste 1600 vizionari pe canalul YouTube al evenimentului. Conform statisticii asupra chestionarelor de feed- back, la care au raspuns participantii, evenimentul a avut un impact pozitiv in ce priveste indicatorii urmariti. Multumim deasemenea sponsorilor si partenerilor media si nu in ultimul rand autoritatilor care ne-au sprijinit!

Coordonator eveniment, Conf Dr Simin Aysel Florescu

Stimati colegi,

Societatea Nationala Romana de Boli Infectioase impreuna cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti– Catedra de Boli Infectioase si Tropicale “Dr Victor Babes”, va invita sa participati in data de 23 Iulie 2020, la WEBINARUL acreditat cu 6 puncte EMC:

Infectia cu SARS COV 2 – Experiența Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale “Dr Victor Babeș” București.

Agenda evenimentului

Taxa de inscriere:

80 RON

50 RON pentru membrii SNRBI

Va rugam sa precizati, in formularul de inscriere, daca optati pentru obtinerea de credite EMC (cu taxa)/participare fara credite EMC (fara taxa).  Plata se face in contul Societatii Nationale Romane de Boli Infectioase (SNRBI),

cod fiscal 13742044,

IBAN: RO57RNCB0082044163730001.

Va asteptam sa ne intalnim in mediul online si sa va oferim informatii “bazate pe dovezi”, din experienta noastra de spital de linia I pentru managementul pademiei COVID19.

FORMULAR DE INSCRIERE


Multumim sponsorilor

            


Multumim partenerilor media


         


Multumim partenerilor stiintifici